ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011



Αν θαυμάζετε πολλά υπέροχα χτενίσματα και αναρωτιέστε γιατί σε σας δεν ταιριάζουν η λύση είναι, να μην αντιγράφετε ότι σας αρέσει Επιλέξτε σωστά, με γνώμωνα το σχήμα του προσώπου σας, ώστε να μπορεί το κούρεμα ή το χτένισμα σας να διορθώσει τυχόν ελαττώματα και να αναδείξει τα προτερήματα σας.



Αν το πρόσωπό σας είναι τετράγωνο

Σε αυτή την περίπτωση,προσπαθούμε να γλυκάνουμε τις γωνίες. Αποφύγετε τα κουρέματα κοντά στο πρόσωπο και κολλημένα σε αυτο, γιατί έτσι δίνετε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο μέτωπο και το πιγούνη.Επιλέξτε άφοβα ανάμεσα σε κοντά και μακριά, φροντίζοντας το πρόσωπο σας να περιβάλλεται με μύτες ή ασύμμετρες τούφες. Προτιμήστε ελαφριές αφέλειες που θα τραβήξουν την προσοχή στα μάτια και τα ζυγωματικά σας. Αποφύγετε τις αλογοουρές γιατί το πρόσωπό σας θα φαίνεται ακόμα πιο τετραγωνισμένο. Όσο για τις χωρίστρε
ς, προτιμήστε μία στο πλάι.Διασημότητες με τετράγωνο σχήμα πρόσωπα είναι: Carmen Electra, , Jessica Simpson, Σάντρα Μπούλοκ, και Demi Moore .



Αν το πρόσωπό σας είναι οβάλ.

Είναι αρκετά αρμονικό και εξασφαλίζει μια ισορροπία. Μπορείτε να κάνετε όποιο στύλ θέλετε. Τα πολύ κοντά κουρέματα όσο και τα καρέ, μονοκόμματα ή ασύμμετρα, σας ταιριάζουν και είναι στην διάθεση σας, να τα υιοθετήσετε με την ίδια χάρη. Η χωρίστρα στη μέση κολακεύει αρκετά. Αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά, προσπαθήστε να το κρατήσει τουλάχιστον στο ύψος των ώμων. Διασημότητες με οβάλ πρόσωπα είναι Jessica Alba, Eva Mendez, Κέιτ Χάντσον και Μέγκαν Φοξ.







Αν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό

Αν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό, τότε θα πρέπει να διαλέξετε ένα στύλ όπου τα μαλλιά σας θα είναι λ
ίγο πιο κάτω από το πηγούνι σας και θα σας βοηθήσει να τετραγωνίσετε τον κύκλο. Κάντε ένα ελαφρύ, φιλάρισμα, ή χωρίστρα στο πλάι. Αποφύγετε τα κοντά κουρέματα. Προτιμήστε τις έντονες ασυμμετρίες,στα μαλλιά σας, που δημιουργούν την αίσθηση του μήκους, κάνοντας το πρόσωπο σας να μοιάζει αισθητά πιο λεπτό. Το στρογγυλό σχήμα προσώπου είναι το σπανιότερο το σχήμα του προσώπου. Διασημότητες με ένα στρογγυλό σχήμα προσώπου είναι: Ντρου Μπάριμορ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Kirsten Dunst, Kelly Clarkson, Kelly Osbourne, και η Cameron Diaz .




Αν το πρόσωπό σας εχει σχήμα καρδιάς।


Το πρόσωπο εδω είναι πιο φαρδύ στους κροτάφους και το μέτωπο στενεύει προς το σαγόνι. Αρα πρέπει να πετύχουμε φάρδος γύρω από αυτό για να δείχνει πιο οβάλ.Τα σπαστά μαλλιά στο ύψος των ώμων με ελαφρύ κυματισμό είναι η ιδανική λύση οπου δίνουν ογκο,και με γέμισμα από το σαγόνι και κάτω, για να δείχνει πιο οβάλ. Αποφύγετε τη χωρίστρα στη μέση. Διασημότητες με μια καρδιά σχήμα προσώπου είναι: Mischa Barton, Keri Russell, Κέιτι Χολμς, και Christina Ricci. Reese Witherspoon.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger