4 σημαδια πως ειστε θυμα στη σχεση σας

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Πειράζει που είσαι και μεγάλο θύμα, πειράζει; Ναι, κάθε βράδυ τσούκου- τσούκου έρχεται ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο όνειρό σου κι αντί για φίρμα, σε λέει θύμα. Βρε μπας κι ο πλουμιστός Γιάννης έχει δίκιο, κι έγινες θύμα στη σχέση; Βρε μπας κι ετοιμάζεσαι για τον άλλο Γιάννη, τον Πλούταρχο με χαρτομάντηλα χωρισμού στην τσέπη; 
1. Εσύ πάντα διαθέσιμη, εκείνος όποτε θέλει! 
Είπαμε να μην τον πιέζεις αλλά πόσο ισορροπημένη μπορεί να είναι μια σχέση, στην οποία εσύ δεν κάνεις κανένα πρόγραμμα στη ζωή σου περιμένοντας εκείνον να αποφασίσει: θα σε δει σήμερα; Θα σε δει αύριο; Θα αφήσει ένα κουτάκι μιας ωρίτσας ανοιχτό για να βρεθείτε; Το κορυφαίο όλων είναι πως όλες τις υποχρεώσεις και δουλειές τις πληροφορείται τελευταία στιγμή κι ακόμα πιο τελευταία στιγμή ειδοποιεί εσένα. Κι εσύ μένεις μέσα κι εκείνος κάνει το πρόγραμμά του! 
 2. Οι δικοί του φίλοι πρώτοι, οι δικοί σου πουθενά!  
Σε κάθε δεσμό, κάποιος αλλάζει την καθημερινότητά του και κάποιος προσαρμόζεται σε εκείνη του συντρόφου του. Τις ισορροπίες φυσικά τις καθορίζεις εσύ, από το ξεκίνημα του δεσμού! Στην δική σας θυματοποιημένη περίπτωση, εσύ είσαι κυρία στις φιλικές σας υποχρεώσεις- που αφορούν στους φίλους και στις παρέες του. Στις δικές σου πάλι, εκείνος δεν μπορεί να παραστεί αλλά και να το κάνει, το κάνει με βαριά καρδιά, μούτρα και καυγάδες. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να τον δικαιολογεί διαρκώς που άργησε, που δεν εμφανίστηκε, που φέρθηκε ανάγωγα σε φίλους και γνωστούς, βρίσκεσαι μπροστά σε παγόβουνο! 
 3. Εσύ τον έχεις προτεραιότητα, εκείνος προσπαθεί να σε βάλει κάπου.
 Πες το γυναικεία αφέλεια, πες το γυναικεία ανωτερότητα, του άφησες τα ηνία και τον έκανες προτεραιότητα στη ζωή σου. Έτσι, σαν πιστή Πηνελόπη, τον περιμένεις πότε θα γυρίσει από τις μπουζουκιερί που βγήκε με φίλους (όταν είναι να βγείτε μαζί είναι πάντα κουρασμένος). Σαν ήρεμη γατούλα του δίνεις δίκια που είχε μπόλικη δουλειά και δεν πρόλαβε να πάτε εκείνο το τριήμερο αλλά με τα κολλητάρια βρήκε τρόπο και χρόνο να κλείσει εισιτήρια για Νέα Υόρκη. Όσα δεν κάνει με σένα, δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα τα κάνει ποτέ, απλά δεν θέλει να πιεστεί κιόλας! 
4. Εσύ τον έχεις τούμπανο, κι αυτός….κρυφό καμάρι! 
Οι φίλοι σου τον ξέρουν. Οι συνάδελφοι, τον ξέρουν. Η οικογένειά σου, τον ξέρει. Η κουτσή κουρούνα τον ξέρει. Κι ακόμα κι εκείνοι που δεν τον ξέρουν, τον έχουν ακουστά. Είναι το αγόρι σου διάβολε! Εσένα πάλι, σε κρατά κρυφή, σαν επτασφράγιστο μυστικό. Στο facebook, δεν θέλει να γίνετε φίλοι, γιατί αυτά είναι σαχλαμάρες. Στους φίλους του δεν θέλει να σε γνωρίσει, γιατί τι να πεις με τους κάφρους. Στην οικογένειά του, τι να πεις, που δεν θέλει να δίνει δικαιώματα. Ε, κρυφή, κρυφή, στο τέλος θα δεις την άλλη, τη φανερή και θα σου πέσει το σαγόνι. Πηγή: womenonly.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger